Torsdag 23/9-2021 20:00

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag kom på en lösning på ett problem jag hade med datorn igår kväll innan jag la mig kom jag på hur jag skulle göra. Så mer? Jo har idag inte gjort nått på hela dagen idag. Och till 15:00 gick jag igång med middagen träningsmaten idag. Såg en ny serie idag som hette Y den sista mannen på star Disney den var okey att se kommer se mer av den en annan dag. Så mer? Ja inget mer idag kan jag komma på ja eller jag kan inte komma på mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.