Fredag 24/9-2021 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att tvätta till 12:00 fick ner tvätten och sedan upp igen och så till 12:45 var jag nere och fick upp den på tork sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris idag och såg en serie idag igen när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med att skanna datorerna till tre tiden idag sen idag. Efter detta  har jag laddat hem nytt till Cubase och ett nytt ljud med hemladdat på musikdatorn. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja jag laddade hem lite VST instrument tror  jag att det heter skall kolla en annan dag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.