Måndag 27/9-2021 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kom igång ett otal gånger inatt kom igång till nio tiden och så ringde jag till tandläkaren och fick tid till 11:30 så jag fick i mig en macka idag och sedan inget mer. Fick ta med flaska med vatten för att ta mina tabletter till 11:30 i väntrummet idag. Och så fick jag en sak gjord men en annan sak skall jag göra igen till den 13 oktober för det skall vara krona på den inget bra att laga men jag har inte råd till att få krona så jag får ta lagning så håller det så länge det håller. Hur många gånger jag kan laga den vet inte inte heller men ett par hoppas jag att det går. Sedan är det bara att dra den för det kostar för mycket att laga för mig. Men det går att laga nu men sedan kommer det inte gå mer. Så hem igen och gick igång med middagen till 15:00 tiden hade idag träningsmat idag men fick inte i det i mig idag tappade mat lusten och la ner. Så mer? Jo imonn så kommer de stänga av vattnet till 14:00 från 9:30 så jag har tappat upp vatten till kaffekokaren och så får jag vänta tills två innan jag kör det jag brukar göra på morgonen. Fick ett samtal om detta idag från en robot som pratade idag om vatten. Och ett sms med om detta finns vatten att få på ett ställe här intill. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag hoppade idag tar igen det till nästa vecka igen tänkte gå igång med romanen igen men nu sket det sig idag igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja musiken har gått på lågvarv ett tag jag måste få ny gitarr för att kunna köra på denna punkt mer. Men då måste jag ha mer pengar med. Och det har jag inte tog allt jag hade för att köpa gitarren så nu finns det inget mer.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (tänderna)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.