Onsdag 29/9-2021 19:33

DAG: Jaha till natt ja igår natt till och börja med kom inte igår igår att grannen var uppe halva natten och stampade takten. Så det var därför jag hade en kass dag igår. Inatt var han uppe med men inte så länge så jag hoppas att han slutar med detta annars får jag säga till igen. Så kom igång idag till 10:45 men kom inte ur sängen förrän till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde den idag fram till 15:10 tiden sedan gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg en serie idag men såg inte klart idag hade inte lust ser annan dag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och så har jag spelat lite spel idag med men bara korta stunder idag. Så mer? Jo jag hoppas att grannen inte är igång inatt och då går jag igång igen med romanen till imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Ja kom igång idag tillslut och det gick bra idag trotts lite kass natt inatt. Har skrivit ner mycket och kom igång idag rätt okey efter lång tid borta. Så jag hoppas att jag sover inatt med så kör jag imonn igen.

MUISK: Nä inget här idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.