Fredag 15/10-2021 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 14:00 stack jag till ICA för att handla lite sedan till apoteket för lite där. Sedan hem igen och gick igång med middagen till 15:00 idag hade idag karréer med ris och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig  en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag jag kommer igen tills imonn med mera då.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.