Lördag 16/10-2021 20:04

DAG: Jaha kass natt igen inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har inte haft lust med nått på hela dagen idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jo igår skannade jag datorerna med glömde säga det igår annars inget mer.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget idag hoppas komma tillbaks till det som jag hade innan då kom jag ur sängen med bra fart.

MUISK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.