Torsdag 21/10-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt men mest kass morgon grannen gick igång idag med att stampa takten till åtta så då vaknade jag och sov sedan inte mer kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen som idag var träningsmaten såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag jo jag skall imonn ut och hjälpa morsan till 11:30 kommer sedan hem igen efter ett tiden hoppas jag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (morgon) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.