Onsdag 17/11-2021 19:55

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt inatt. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så la jag mig igen efter kass natt. Låg till 14:20 då fick jag upp och stack till apoteket och sedan hem igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg klart filmen jag såg igår hade sett innan men såg igen idag. Efter detta fick jag  i mig en kopp kaffe. Jag sover sämre än innan men det är efter att jag tog mindre tabletter som jag sov illa igen. Och på apoteket fick jag 60 tabletter för 450 istället för 100 för 250 skit också men det fanns inget annat så jag fick ta ändå igår.

TRÄNING: Ja inget idag men skall packa väskan idag för imonn så hoppas jag att jag sover bättre inatt.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.