Tisdag 23/11-2021 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och igen imorse till sex tiden satte de igång att banka igen från järnvägen efter det så somnade jag inte om igen. Kom igång idag till 10:45 fick i  mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 14:00 stack jag till posten och hämtade två paket idag ett från apoteket och ett från Bosch sedan hem igen. Gick igång med middagen till tre tiden hade idag fläsk och löksås igen och såg två serier idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.