Onsdag 24/11-2021 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 12:45 stack jag till närhälsan för att ta prov men idag var det stängt så jag får ta igen till fredag. Så hem igen och gick igång med middagen till 15:00 idag hade då karréer med pommes och såg två serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En dag till skogen när jag inte kunde ta prov idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover okey inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.