Torsdag 25/11-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kunde inte somna alls igår låg jävligt länge innan jag somnade och vakande ett otal gånger inatt med. Så kom igång dag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag jo jag la mig igen låg till 14:20 kom upp och gick igång med middagen till 15:30 tiden hoppade gymmet idag igen. Såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja hoppade allt idag efter kass natt så tar igen det till nästa vecka igen hoppas jag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.