Måndag 27/12-2021 20:11

DAG: Jaha till natt igen då jag trodde att jag sov okey inatt men det gjorde jag inte jag kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen till ett tiden fram till 15:00 idag fick fart till gymmet men idag hade jag inte sovit nog så träningen gick så där idag. Sedan hem igen och gick igång med middagen och såg en film idag när jag åt från C-more igen skall se två till sedan har jag sett alla som jag vill se sedan kanske det kommer mer innan jag säger upp det igen till mars. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag tappade farten och la ner idag små kass natt i alla fall idag kändes okey imorse men sedan till träningen så gick farten ner och jag gjorde inte alla övningar idag heller.

ROMAN: Ja gick igång med detta till ett tiden körde sedan ända fram till 15:00 idag tappade tiden idag och körde ända fram idag brukar lägga av till 14:30 men inte idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.