Söndag 2/1-2022 19:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass igen kom igång idag till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med träningsmaten som jag skulle ha gjort igår gjorde idag till 13:00. Så efter detta så har jag inte gjort nått på hela dan. Jo morsan ringde idag igen en snabb signal. Och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag igen fläsk och löksås och såg klart filmen jag började på igår den var okey. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag bäddade sängen med idag till någon gång annars inget alls mer.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag så sover jag inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget mer.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.