Lördag 8/1-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov rätt okey kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden. Körde idag till 14:00 för jag skulle göra träningsmaten idag gick igång till 14:00 idag med detta. Så efter detta har jag inte gjort nått idag jo jag gick igång med middagen till 15:40 tiden sen idag. Hade idag karréer med pommes och såg en film idag som var okey inte mer. Mother android hette den nått sånt. Fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja körde lite idag men tappade farten när grannen gick igång med gitarren då la jag ner för dagen.

MUISK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.