Lördag 15/1-2022 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt vaknade dock ett par gånger att jag hade ont i sidan av magen inatt. Men sedan jag vaknade så har det inte gjort ont mer än ett par gånger trodde att det var blindtarmen men då gör det nog mer ont tror jag i alla fall. Så kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 13:10 tiden körde den idag till 14:30 då jag la ner för dagen. Gick igång med middagen till 15:00 hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. The book of boba fett på Disney. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja gick igång idag trotts lite små kass att jag vaknade ett par gånger inatt så jag var inte helt pigg idag men jag låg och så gick jag igång och det gick bra idag men tillslut gav jag upp för dagen. Hoppas jag sover inatt med så kör jag igen imonn.

MUSIK: Jag har inte gjort nått idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.