Söndag 16/1-2022 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen men när jag vaknade idag så hade jag tinnitus i höger örat. Det sprakade och hade sig och sedan har andra örat med bockats så jag får imonn köpa revaxör och köra tre dagar sedan får jag skölja hos läkaren och se om det blir bättre sedan. Hoppas det för annars måste jag lägga ner musiken om det är tinnitus vi hoppas att det är annat så jag kan köra igen när jag väl får sköljt hoppas jag. Jag stekte kyckling idag och jag kunde inte lokalisera var ljudet kom ifrån så det lutar åt tinnitus men jag hoppas att det är tillfällig tinnitus som går bort sedan. Hoppas! Så var jag ute och hämtade paketet på posten idag skulle ha gjort det till fredags men glömde då så jag fick göra idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen jag hade som jag sa kyckling ben och pommes såg två serier av samma serie idag när jag åt. Hawkeye ja jag vet inte hur det stavas men nått sånt är det. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo imonn skall jag ut och köpa revaxör sedan skall jag behandla båda öronen så får vi se hur det går. Vi hoppas på inte tinnitus för annars måste jag lägga ner musiken för gott.

TRÄNING: Ja jag kommer hoppa träningen nästa vecka igen så jag får koll på öronen sedan går jag igång igen till nästa vecka hoppas jag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja om det är tinnitus så kommer jag sälja allt i musik jag har får se hur mycket jag får ihop för detta men jag hoppas att det inte är tinnitus vi håller tummarna för det tack.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (morgon) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.