Onsdag 19/1-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag tidigt och sov sedan inte bra efter detta. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hade inte lust till nått idag och till 12:50 fick jag i revaxör och sedan till 13:50 stack jag till närhälsan men man måste ha läkare innan så jag sket i det jag har  inga problem nu och jag hoppas att det inte heller blir mer problem med det nu så jag stack hem igen. Spelade ett tag idag gick så där idag. Och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie och sedan en till och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja dito här med.

MUSIK: Och här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.