Torsdag 20/1-2022 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt kunde inte somna sedan vaknade jag ett otal gånger under natten och kunde sedan inte somna om igen. Elementet knäpper med hela natten inatt jag stängde av det men det knäppte ändå. Det är för att det är plusgrader på dan och sedan minus på natten jävla jobbigt att höra. Kom igång idag till 11:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Morsan ringde hon har kanske fått Corona om det inte är biverkning på dosen kom inte på att fråga detta när hon ringde idag jag hoppas att det inte är Corona utan biverkning hon hade tagit prov och fått ett positivt sedan var det då det andra provet som hon inte hade fått svar på. Man kan drabbas av biverkning hela 14 dagar efter man tar sprutan så jag hoppas att det är det men hon lät dålig. Så sedan till 15:00 tog jag idag middagen men jag tog igen kotletter och inte köttbullar som jag skulle. Jo jag beställde mat idag med kommer till den 25é mellan 12 och 15. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.