Fredag 21/1-2022 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen hela tiden har elementet gått och jag har sänkt det sedan höjt det men det knackar ändå. Det är för att temperaturen går från under noll till över noll. Så mer? Jo jag stack och handlade lite idag till 13:30 tiden sedan hem igen gick igång med middagen till 15:00 idag hade då karréer med stripes och såg nya beck filmen idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja inget mer idag jo jag skall få nytt betalkort om ett tag och jag har skrivit upp alla ställen jag måste byta kortet och speciellt på winzip är det problem för jag  måste betala för att ändra på det i alla fall brukar det var så alltid innan har det varit så jag har mailat dem så får vi se vad de säger om det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget här heller.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och samma här idag med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.