Lördag 22/1-2022 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen grannen var uppe sent ja det var lördag så men jag sov illa kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 14:30 gick jag igång med träningsmaten och sedan till 15::00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen med annars? Nä inget mer idag. Tämligen kass dag idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.