Måndag 24/1-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt somnade som jag skulle igår och sov sedan ända tills 10:40 tiden sedan ringde mobilen till 10:45 och jag kom ur sängen till 11:00 idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till 12:30 tiden gick rätt bra idag inte helt perfekt men okey. Så körde sedan detta fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Hoppas på bra natt igen.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra ett tag sedan tappade jag farten och la ner. Jag har en dag ja natt bra sömn behöver mer än en natt för att kunna köra fullt igen. Har de senaste fem dagarna i alla fall kass sömn så det räcker inte med en dag måste få mer.

ROMAN: Ja körde idag och det gick rätt okey kom på en del men inte massor men en bra dag ändå idag hoppas på samma imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.