Tisdag 25/1-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite kass natt inatt vaknade ett par gånger under natten och jag hörde grannarna så det var nog därför jag vaknade inatt. Sedan vaknade jag tidigt idag redan till nio tiden kom ur sängen till 10:45 när mobilen ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har bokat tid till dos 3 skall ta den imonn till 14:20 nere vid närhälsan är nog på baksidan tror jag att det är. Innan så ringde de men nu har de inte gjort detta och jag visste inte att man kunde ta redan till den 10 onde tror jag att det gick att ta men de ringde inte denna gång så jag tog tid idag tills imonn. Så sedan så spelade jag lite men dog så jag la ner. Så fick inte nått gjort idag efter kass natt igen. Men jag fick mina varor idag till 14:30 tiden kom de jag skall imonn skära köttet och packa detta i frysen sedan. Får gå till 13:30 tiden så hinner jag dit. Igår efter träningen så blev jag lite rosslig i halsen men så fort kommer inte Covid men jag fick en bok av henne grannen kommer dock inte ihåg vilken dag det var jag kan ha smittats av boken men jag har inte ont i halsen bara slem och lite irritation inte halsont. Så mer? Jo till 15:00 idag gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar och ris och pepparsås och såg en serie idag när jag åt ja jag såg nästan två avsnitt idag innan jag stängde av för dagen. Glodde länge idag på dumburken. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag mer? Nä inget mer idag jo jag gick igång med nytt spel idag som verkade okey spelade en stund idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja dito idag på denna  punkt.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.