Torsdag 27/1-2022 20:02

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov inte bra inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten idag ja jag fick inte i mig mycket idag hade ingen mat lust alls idag. Så sedan efter detta spelade jag spel ett tag men jag dog så jag la ner. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag köttbullar och spagetti och hade inte mat lust till detta heller idag så jag åt inte upp mycket idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och rossligheten i halsen är låg just nu så jag hoppas att det är över tills imonn då jag skall tvätta och ut och handla lite. Men då har det gått 5 dagar och då skall det var över hoppas jag i alla fall. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag hoppas till nästa vecka igen om jag inte känner av några symtom då vill säga.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.