Fredag 28/1-2022 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen jag mår sämre under natten än på dagen. Kom igång idag till fem tiden kom sedan ur sängen till nio. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång att se om man får tvätta eller inte hittade inte nått på det på hela dagen. Däremot hittade jag att man inte får gå till butiken jag köpte knäckebröd så jag har nått att äta på morgonen annars hade jag inte haft nått att ta till. Jag tvättade händerna och så fick jag in tvätten och sedan upp igen. Jag hade munskydd med på för att jag skulle se till att jag inte sprider det. Det gick åt tre munskydd och jag har nu ett kvar. Så sedan var jag nere till ett tiden och hängde upp tvätten och sedan hem igen. Sedan till 15:30 stack jag ner och fick upp tvätten igen. Så sedan när jag hade fått in den så gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes. Och såg en serie och fick i mig en kopp kaffe efter detta. Så mer? Nä inget mer idag. Jag hittade att det inte finns något om tvätt alls jag läste på en sida att inget är sagt om tvättrum så jag hoppas att jag gjorde rätt. Men man skulle undvika folk och jag var ensam hela tiden så okey hoppas jag. Så mer? Nä inget mer idag. Sedan sa hon att det tar fem dagar men det har inte tagit slut ännu får se hur länge det på går jag vet inte helt säkert att det är det heller. Och jag har inte tagit tempen på 25 år jag har varit sjuk tre gånger första gången var jag lite krasslig i halsen andra gången med men då var jag hos läkaren hon sa att det var förkylning det trodde inte jag sista gången hade jag ont i halsen och snuva. Och nu försvinner halsen på dagen och kommer igen på natten. Jo temp  jag tror att jag hade en temp på 35 eller nått sånt jag har haft låg temperatur halva livet så jag vet inte heller om jag har feber eller inte jag hade nu 36,2 och då är det lite feber tror jag men efter som  jag inte har tagit på så läge så vet jag inte vad jag har heller.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.