Lördag 29/1-2022 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och varje natt får jag ont i halsen igen. Det är nästan borta på dan men så kommer det igen på natten. Så idag har jag också tappat luktsinnet lite jag åt middagen och det smakade väldigt konstigt idag så jag fick inte i mig allt idag. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe och det smakade ännu mer illa idag. Jag har inte tappat luktsinnet helt men lite kasst är det. Så ja jag har covid utan tvekan men det tar tid innan det går över har haft det i sex dagar nu. Så fick i mig frukosten vilket bestod av två knäcke idag. Så sedan la jag mig igen var illa seg och hade feber idag med jag hade 36,9 och som jag sa innan så har jag runt 35 innan så jag får undvika salt med jag får högre feber om jag äter detta. Så jag låg till 14:30 och sedan gick jag igång med köttet fick detta i frysen idag och sedan var jag tvungen att slänga soporna med men jag mötte ingen i trappan och jag hade munskydd med på. Så sedan till 16:00 gick jag  igång med middagen hade idag pepparbiffar med ris och pepparsås. Och det smakade skit så jag åt inte upp idag heller. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med som också smakade skit. Så mer? Jag hoppas att halsen håller sig under natten så jag inte får mer ont igen. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller.

Nu hoppas jag att det värsta är över och jag mår bättre imonn. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.