Måndag 31/1-2022 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt jag fick ont i hjärtat nu äter jag tabletter som får hjärtat att slå fel och snabba på och lite till skit men låg länge igår innan jag tillslut somnade. Kom igång idag igen tidigt redan till sex tiden vaknade jag och kom ur sängen till 10:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så höll på med detta fram till 15:00 idag då jag gick igång med middagen. Hade idag köttbullar och mos gott mos ja jag kände inte smaken idag heller men det var nog gott mos. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe som inte heller smakade gott. Så mer? Jo jag glömde säga igår att jag klippte mig igår. Så mer? Jag såg två avsnitt idag av samma serie som jag hade sett innan men missade då start avsnitten men ser de nu kommer i repris så kan jag se dem nu och sluta när jag kommer ihåg vilka avsnitt jag såg innan. Så mer? Jo jag köpte ett paket med apelsiner de kostade 10 spänn och det hade jag råd med annars köper jag inte frukt för det blir för dyrt om jag köper ofta men idag tog jag en och jag kände att den smakade apelsin i alla fall lite. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn. Jo jag mår bättre idag än igår jag hoppas på ett par dagar till så är det över hoppas jag så hoppas jag också att smaken kommer igen. Cirka två veckor så vi hoppas på det. Och jag kan säga att allt jag äter smakar kasst det är en smak som kommer efter jag har ätit och det smakar illa och inte alls gott. Till och med tandkrämen smakar kasst efter så jag hoppas att jag får igen smaken snabbt igen.

TRÄNING: Ja inget idag och jag kommer hålla upp två veckor fram över så jag hämtar mig just nu känns det bra men kroppen kan vara seg efter detta och jag väntar med att gå igång med gymmet igen så jag hinner hämta mig igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.