Söndag 20/2-2022 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom igång 10:45 och då kom jag upp och satte igång skannern till 10:30 så lite innan 10:45 idag. Så sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har kollat skannern och den går illa segt jag satte igång den till 10:30 och nu till 19:30 har den gått till 55% det är 8 timmar den har gått så jag la ni ett inlägg i forum om detta skall se om jag får svar tills imonn. Jag kommer stänga av den till 22:00 och sätta igång den imonn när jag vaknar igen. Så har jag datorn igång inatt igen så jag kan gå igång igen tills imonn på samma skann. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:00 idag hade idag karréer med stripes och såg en film idag nya beck var okey att se nu kommer det nytt igen till mars om jag då har kvar c-more då tror inte det beror på när den kommer innan den 15é så kan jag se den annars inte. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn. Har nu hållit upp i tre veckor så nu måste jag gå igång igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag) Sad smile (dator)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.