Måndag 21/2-2022 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom upp idag till sex tiden då datorn startade och jag fick upp och stänga ner den igen. Sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden. Körde den idag till 14:20 då jag la ner för dagen. Så sedan till 14:45 gjorde jag mig iordning för att dra till träningen idag. Så sedan tränade jag och så hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie och sedan en serie till idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo skannern blev klar idag till 18:00 tiden och då gick den i 22 timmar innan den var klar så något är fel och jag hoppas att jag kan få hjälp med detta sedan kanske redan idag. Det är natt när det är dag här och vise versa så jag kan få svar idag hoppas jag jag fick ett svar och la till mer info igår nä idag morse. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra jag sänkte vikterna och gick igång med tio sekunders vila mellan seten idag och det gick bra. Men jag fick hoppa en övning idag en tjej satt och glodde i mobilen så jag orkade inte vänta på henne.

ROMAN: Ja körde idag det gick okey trotts att jag vaknade till sex idag så en bra dag idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.