Måndag 23/4-2022 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen ja morgon var kass jag vaknade till 5:30 och sedan kom jag igång igen till 10:00 och jag trodde att det var tisdag idag och jag skulle ta mina prov så jag flög upp och fick på mig och så såg jag att det var måndag idag. Så jag la mig igen men ingen bra morgon idag. Kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så fick jag inget alls gjort idag på hela dagen. Jo till 14:50 stack jag till träningen och sedan hem igen men seg idag efter kass morgon så det gick så där idag. Sedan gick jag igång med middagen och såg en serie nä en film idag jag gick igång med en igår och såg resten idag nya Batman var så där inte mycket att ha men gick ner. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Men sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja gjorde inte allt idag tappade farten och så satt de som tränade en halvtimme och glodde i mobilen så jag sket i övningen orkade inte vänta så jag gick hem.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.