Söndag 1/5-2022 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt idag igen och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat idag men det går så där och jag la ner. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en film men såg inte klart idag såg en bit på fat man. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan få en bra natt igen men just nu är det illa vaknar trött varje dag nu.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.