Måndag 2/5-2022 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt gick de igång igen med järnvägen höll på länge och jag sov illa hela natten så imorse gav jag upp träningen idag och jag har inte gjort nått på hela dan. Jo spelat ett tag men annars inget alls. Så till 15:00 gick jag igång med middagen och såg sista av fatman som var okey att se. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och så har jag kontaktat Stadia men där fick jag ingen hjälp så jag dångade ett mail till tillverkarna av spelet med hoppas att de hör av sig sedan. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen  imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag efter kass natt kommer hålla upp till fredag med hoppar en vecka nu. Så hoppas jag att jag sover bättre sedan.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.