Tisdag 3/5-2022 19:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden. Körde den idag till 15:00 men morsan ringde hon ligger kvar på sjukhuset ännu men det är nog en fördröjd effekt för hon mår inte bättre ännu men hon kanske kommer hem imonn vet inte vad de säger om det ännu. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film idag men såg inte klart idag ser en annan dag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag. Morsan ringde igår med glömde säga igår.

TRÄNING: Ja körde inget idag heller hoppar hela veckan nu.

ROMAN: Ja idag var jag pigg och jag vet inte varför heller men jag var pigg och jag körde idag igen det gick bra men jag hittade ett fel jag gjorde idag skall fixa detta tills imonn hoppas jag i alla fall om jag sover då vill säga.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.