Onsdag 4/5-2022 19:38

DAG: Jaha till natt igen då och en små kass natt igen vaknade inte pigg idag kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jag skulle till tandläkaren till 13:30 idag och till 12:45 stack jag till tandläkaren slängde lite innan jag stack. Så sedan hem igen och gick igång med middagen till 15:00 tiden hade idag kotletter med ris och såg en film idag men såg inte klart idag hade inte lust att se idag. Fick i mig en kopp kaffe efter detta och sedan har jag inte gjort nått resten av dagen. Mer? Nä inget mer idag. Jo morsan ringde idag igen men de visste ännu inte vad det var.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.