Fredag 6/5-2022 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra fram till 9:50 då mobilen ringde och jag gick igång med skann till datorn kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Men till 11:45 stack jag ner till tvätten och fick in den sedan upp igen. Och gjorde inte nått idag igen fram till 12:50 då jag stack ner och fick upp tvätten på tork. Sedan stack jag till ICA och handlade lite idag igen sedan hem igen. Jag gick igång med att hämta tvätten till 15:38 fick upp den och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg först en sedan ett till avsnitt av samma serie idag och det var sista avsnittet med. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.