Lördag 7/5-2022 19:59

DAG: Jaha kass natt igen tog tre tabletter men var seg idag så jag skall ta två och en så blir jag inte så seg hoppas jag men får då se om jag sover med. Kom igång idag till 11:20 fick i  mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Gick igång med middagen till 15:00 och såg en film men såg inte klart idag har sett innan så jag la ner. Fick i mig två koppar kaffe idag glömde imorse. Så sedan har jag spelat ett spel och det är därför jag är sen idag som var så där.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.