Söndag 8/5-2022 20:17

DAG: Jaha till natt igen jag fick ta två tabletter inatt och en melatonin och jag kunde inte somna alls låg skit länge innan jag somnade igår. Tar jag tre så blir jag illa seg och får inget alls gjort så jag måste ta två och en melatonin annars kommer jag inte kunna betala räkningen den ligger nu på 3000 och jag måste betala över 250 om jag inte har fel så jag kan inte ta mer än en melatonin då räcker burken i 100 dagar lite över tre månader. Så finns inget annat att göra. Jag tar två inatt och en så får vi se om jag kan gå till gymmet imonn. Annars får jag ta tre och hoppas att jag blir piggare sedan kanske tar ett tag hoppas jag om det inte fungerar. Så till 15:20 gick jag igång med middagen och hade idag fläsk och löksås och såg en film idag som jag inte såg klart ser en annan dag. Men just nu såg jag klart noha som jag hade sett innan men såg en gång till på datorn just nu och det är därför jag är sen idag. Så mer? Nä!

TRÄNING: Ja hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.