Måndag 9/5-2022 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt trodde jag i alla fall men kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Och nej jag var inte pigg idag heller har legat på sängen nästan hela dagen. Jag hoppas att jag kan sova på dessa tabletter men jag köpte idag en sak som jag kan dela en tablett med så jag kan ta två och en halv så hoppas jag att detta gör så jag inte är trött. Kommer om ett par dagar så skall jag se kanske kan jag köra två som jag gör nu men om inte kan jag ta en halv sedan om detta blir bättre. Så fick göra träningsmaten med till 14:00 idag och då bestämde jag mig också för att inte gå till träningen idag. Hoppar igen så hoppas jag att jag kan få igång sömnen igen om jag tar en halv till. Så till 15:00 gick jag igång med middagen och såg en film idag som var okey gick ner. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Jo jag har spelat spel idag med tog en grej idag som jag missade innan och trodde nog att det var kört men idag lyckades jag och gick vidare. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här med.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.