Tisdag 10/5-2022 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov okey fram till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden körde den idag till 14:30 då jag la av för dagen. Gick igång med middagen till 15:20 hade idag fläsk och löksås och såg en serie idag när jag åt efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä gjorde inte mycket idag men jag fick i alla fall gjort lite på romanen idag. Jo jag glömde säga att jag klippte mig i söndags med glömde säga det innan.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja kom igång tillslut idag och det gick bra idag fick till men tappade farten på slutet idag och la ner till 14:30 men jag hoppas att jag sover igen tills imonn. Så skall jag testa en halv med om det blir bättre sedan när jag får apparaten från apoteket imonn.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.