Torsdag 12/5-2022 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kommer ta en halv tablett till slutet av denna vecka så hoppas jag att jag kan sova bättre med detta annars går jag tillbaks igen på två. Så till dag kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat idag men annars inget alls idag. Till 15:00 gick jag igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. En skit dag så har ungarna också fotboll och skriker så jag har svårt att fokusera för detta. Har hållit på hela veckan med detta.

TRÄNING: Ja inget idag igen hoppas att jag sover bättre till nästa vecka igen. Med två eller en halv till får se hur det går med det.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.