Lördag 14/5-2022 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var det någon granne som var igång och kunde inte somna sedan låg länge. Kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Jag skannade igår datorerna så körde igång idag till 11:00 låg då på 99% så tog inte länge innan den var klar. Så låg till 15:00 idag och gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film idag men såg inte hela hade inte lust idag. Fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så mer? Nä inget mer.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito idag med.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.