Söndag 15/5-2022 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag till 14:30 då jag la ner för dagen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Ja mer? Nä inget mer idag. Kort blogg idag igen och jag vann inget alls denna veckan heller. Men jag körde romanen så en okey dag idag. Jo så spelade jag lite med ett tag innan jag gav upp igen.

TRÄNING: Ja har packat förra veckan så jag är redo för att köra igen tills imonn. Om jag sover då vill säga hoppas på det.

ROMAN: Ja äntligen är jag igång igen hoppas nu att jag sover bra sedan med.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.