Måndag 16/5-2022 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja jag låg länge inatt innan jag somnade till två tiden kom igång idag till 10:45 och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen somnade sent och sov inte bra sedan. Har inte gjort nått idag men till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen och såg en ny serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så ringde morsan hon mådde mycket bättre det var nog en fördröjning på operationen för nu mådde hon bra igen. Sedan ringde en kompis till farsan med idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag och det var nästan ingen alls på gymmet idag nästan helt tomt bara ett par. Men det gick bra idag även om jag var seg idag efter träningen men då sov jag inte så bra heller.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag) Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.