Onsdag 18/5-2022 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag skulle upp tidigt idag och kom igång redan till sex tiden kom ur sängen till 10:00 fick i mig ingenting idag och stack sedan till tandhygienisten till 10:30 fick mina tänder fixade idag och sedan till apoteket för att hämta speciell tandkräm och sedan hem igen. Så fick i mig frukosten och sedan tabletterna idag väldigt sent till 12:20 hoppas att det går men tog dem då för jag var sen skall ta till 11:30 men tog till 12:20 idag. Så sedan har jag inte gjort nått på hela dagen fram till 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag en karré och en kotlett och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så så var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.