Torsdag 19/5-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt vaknade mitt i natten och kunde sedan inte somna om igen men tillslut somnade jag och kom igång idag till 11:10 och då gav jag upp träningen idag. Så jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Fick i mig middagen till 15:00 tiden och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan har jag spelat ett spel ett tag innan jag gav upp detta med gick inte så bra idag på spelfronten. Mer? Nä inget mer idag. Jo jag ringde till tandhygienisten och fick en sak klar för mig idag. Annars har jag inte gjort nått på hela dan idag. Jo jag beställde mat idag kommer till den 25é på ICA.

TRÄNING: Ja inget idag. Men det var kass natt så inte mycket att göra åt det.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan komma igång med denna punkt snart igen men då måste jag sova igen.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.