Fredag 20/5-2022 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade igen till natten och sov sedan kasst fram till sex tiden kom ur sängen till 10:00 idag fick i mig frukosten och så borstade jag tänderna efter kaffet idag. Jag har fått special tandkräm som jag måste ta efter frukosten och sedan får jag inte dricka eller äta på en timme. Så mer? Sedan till 11:45 stack jag ner och fick in tvätten och så upp igen. Så sedan till 12:50 stack jag ner och fick upp allt på tork. Sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Men jag glömde köpa pålägg idag fick bröd men inget pålägg alls måste ut imonn och köpa då. Så sedan har jag väntat på att klockan skulle slå 15:30 då jag skulle ner och hämta upp tvätten igen. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och pepparsås och såg en serier idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag fick inte i mig en kopp kaffe tar det nu. Så mer? Nä inget mer idag tror jag visst men jag kommer igen imonn igen om ni kommer hit igen och gluttar.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.