Lördag 21/5-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen och igen en kass natt vaknade tidigt som fan igen och låg sedan vaken och kom ur sängen till 11:30 fick i mig frukosten och så glömde jag borsta tänderna idag jag äter först sedan borstar jag men idag glömde jag av allt. Men jag har satt min mobil på ring så nu skall jag komma ihåg det hoppas jag. Så har uppdaterat Cubase idag men det ville sig inte idag utan jag fick inte in nått förrän jag startade om datorn igen. Nu har jag sista versionen av Cubase igen men fick göra det efter middagen. Så till middag idag hade jag kyckling ben sex stycken idag och såg en serie när  jag åt idag. Så efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.