Söndag 22/5-2022 19:36

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen kom igång till 11:30 idag igen fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jo jag spelade idag ett tag men annars har jag inte gjort nått på hela dan idag. Jo jag har stekt köttbullar men annars inget mer. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg sista avsnittet av the stand på HBO Max. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag spelade ett tag fram till middagen med gick så där idag. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja jag skall packa väskan idag så hoppas jag att jag sover bättre inatt igen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.