Måndag 23/5-2022 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt de satte igång med att fixa järnvägen igen hela natten ja till 04:30 i alla fall jag såg på klockan sista gången då sov inte nått inatt jo lite efter detta kom igång idag till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Jo jag spelade idag och idag gick det bra slutade till 15:00 tiden och gick då igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag kass natt och en okey dag idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.