Lördag 28/5-2022 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till fyra tiden igen inatt och kom ur sängen till 11:00. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jo jag gick igång med att stycka köttet idag fick det gjort till innan 15:00 och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och klyft och såg en serie nä två serier idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar idag tog ingen kopp i morse så jag tog två idag kväll. Så jo jag spelade med idag innan jag gick igång med middagen det gick bra idag att spela med. Jo så gjorde jag träningsmaten med idag efter middagen. Så har jag inget alls att göra imonn. Jo jag skall dammsuga imonn men annars inget mer att göra imonn. Fick mycket gjort idag en okey dag efter kass natt igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här igen.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.