Fredag 17/6-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så fixade jag tvätten idag som jag sedan till 12:00 stack ner med och fick in i maskinen och sedan upp igen och väntade på att klockan skulle slå 12:50 då stack jag ner igen och fick upp den samma på tork. Och så stack jag till ICA för att handla sedan skulle jag till apoteket med men glömde detta idag så jag får sticka tills imonn om jag inte sover vill säga om jag sover så kör jag romanen imonn. Så hem och sedan till tvätten igen för att få upp den samma. Sedan var det middagen hade fläsk och löksås idag såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover natten till denna dag så kör jag igen på denna punkt. Måndag blir det då.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt och kör imonn så tar jag tabletterna och annat till tisdag igen.

MUSIK: Jaha inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.